подробно
Продукти, от които може да се интересувате
подробно

   


Свойства на продукта

 1. Отлични свойства за забавяне на горенето, филцът, изработен от прекс, има много добро свойство за забавяне на горенето, ограниченият индекс на кислород е повече от 45%. Така че това е много добър избор за барбекю мат.

 2. Отлични топлоизолационни свойства, могат да се използват в много области като автобуси, влакове, автомобили, микровълнова фурна и др.

 3. Без топене капково свойство, огнеустойчив със самогасена природа и характеристика на капково капене без топене.

 4. Отлична устойчивост на висока температура, може да се използва непрекъснато в много широк температурен диапазон от -196 ° до 360 ° С. Няма разлагане или топене при 600°С.

 5. Звукоизолация


Технически данни

Материал:

100% предварително окислени влакна LOI (граничен индекс на кислорода): 45%
Модел: Нетъкани Тегло:

430gsm

Тъкане:
С игла пробит Ширина: 100cm
Дебелина: 4mm Дължина на ролката: 100m


Технически данни

Материал:

100% предварително окислени влакна
Модел: Нетъкани
Тъкане:
С игла пробит
Дебелина: 4mm
LOI (граничен индекс на кислорода): 45%
Тегло: 430gsm
Ширина: 100cm
Дължина на ролката: 100m


Описание на продукта

Този филц е направен от влакна от усъвършенствана игла машина, индексът на кислород е повече от 45, може да се използва в много области като кола, влак, барбекю мат, индустрия и др. има забавител на горене, топлоизолация и издържа на високи температури.


Подробности за продукта
Съдържание: 100% предварително окислени влакна
Спецификация: 430 грама, друго персонализирано тегло (100-1000грама) е приемливо
Цвят: Черен
ширина:

100 см, персонализирана ширина е на разположение

Характеристика:

Ниско свиване, висока температура устойчив, химически устойчив, абразия устойчив, огнеупорен

MOQ: 10 килограма
Изпълнете стандарта: AATCC/ASTM, EN, ISO, GB, AS
Приложение: Използва се за коли, влакове, транспорт, индустрия. Изолационен филц, огнеупорни завеси, огнеупорно одеяло, шумоизолиран памук, барбекю мат.


Параметри от един и същ тип

parameters of panox felt


 

Заявления


oxidized felt applicationsoxidized felt applicationsoxidized felt performance
Въвеждане на дружеството

    

Шанхай е високотехнологично предприятие, фокусирано върху разработването, производството и маркетинга на технически текстилни продукти и композитни материали, за промишлената, транспортната, автомобилната и защитната промишленост. Ние имаме повече от 5 години опит в производството на иновативни продукти за изключително защитни и защитни приложения на труда, и с нашето голямо предимство в снабдяването и технологиите, се превърна в един от водещите доставчици на китайския технически текстил пазар. Разполагаме с цялостна индустриална верига и строга система за управление на качеството.   

Shanghai Office

   

Танхейн внимателно подбра доставчици на суровини от десетки първокласни доставчици на суровини в страната и чужбина и е подписала дългосрочни споразумения за доставка, което гарантира, че имаме големи количества най-висококачествени суровини навреме, а също така е основна гаранция за качеството на продуктите на нашата компания.

factory in Jiangsu


Ние сме изградили висококачествени модерни фабрики в страната и чужбина и сме наели мениджъри и техници с първокласен трудов опит в местни и чуждестранни компании, за да гарантираме, че нашите продукти имат собствени технически предимства и конкурентоспособност на пазара.

Factory in Jiangsu

   

Добрите продукти ни позволяват да получим голям брой клиенти на вътрешните и чуждестранните пазари, а тези висококачествени клиенти са ценните ресурси на нашата компания. Отлични групи клиенти ни дават обратна информация, като същевременно подобряват функцията и качеството на нашите продукти.

   

Отделът за контрол на качеството е създаден от самото начало на компанията, а председателят на компанията отдава голямо значение на контрола на качеството. Инвестирахме огромна сума пари, за да гарантираме качеството на продуктите, което е в основата на дългосрочната ни позиция на пазара. Фабриката управлява и контролира целия процес от суровините във фабриката, производството и преработката до крайните продукти, като всеки процес следва научните норми с цел непрекъснато усъвършенстване.

Factory in Jiangsu


Нашата мисия е да бъдем признати като първокласен доставчик на пазарите, на които служим, като предоставяме качествени прежди, тъкани и други текстилни продукти, за да задоволим нуждите на нашите клиенти. Нашата мисия ще бъде изпълнена чрез отлично обслужване на клиенти, продажби и производство и подкрепена от екипна работа на всички сътрудници. Ние ще продължим нашата традиция на честност, справедливост и почтеност в отношенията с нашите клиенти, сътрудници, общност и заинтересовани страни.

 • Home

  Whatsapp

  консултирайте се

  Email

  Звънни