подробно
Продукти, от които може да се интересувате
подробно

Проверка на забавителя:

   

Процес на окислени щапелни влакна:

       Какво е окислено тиганово телбодно влакно и неговото използване.

Нашата предварително окислена прежда е окислена от прекурсор на въглеродни влакна полиакрилонитрил (предварително окислена прежда е топлоустойчиво полиакрилонитрил (ПАН) окислено влакно, което няма да изгори, стопи, омекоти или капе топене, много подходяща за прежда Обработка на нишки, тъкани, нетъкани и филц. Ограничителният индекс на кислорода на предоксидираните влакна, които доставяме, надвишава 40%, което е далеч по-добро от другите органични влакна в това отношение, а степента на забавяне на горенето е С-а


Кримпаните щапелни влакна са изработени от непрекъснато влакно теглене. Те са снабдени със специален размер, който подобрява сближаването. Заедно с внимателно оптимизираното ниво на кримпване, това гарантира, че процесите на кардиране работят непрекъснато и надеждно с добра производителност. Кримпани щапелни влакна се предлагат в гама от дължини, за да отговарят на различни нетъкани или прежди процеси и оборудване, .


Благодарение на добрата си термична стабилност и химическа устойчивост, той има много добри електрически изолационни свойства. Може да се използва в различни приложения за противопожарна и топлинна защита, като например топлозащитно облекло, заваръчно одеяло за защита от искри, компенсатор на балове, армиран с въглеродни влакна въглероден съединител и тъкан на скоростната кутия, огнеупорно влакно на седалките на самолета, матрак забавител на горенето, автомобилен тиган Тъкани за спирачни и съединителни дискове, промишлени уплътнения и опаковки. Използва се дори като прекурсор при производството на въглеродни/въглеродни спирачни накладки за самолети и автомобилни огнеупорни филтове.


Предварително окислените влакна са черно влакно с частично циклизирана структура, образувана от окисляване на въздуха на полиакрилонитрилни влакна при определена температура и е междинен продукт на въглеродни влакна. Плътността е около 1.39g/cm3. Сила 2.1cN/dtex. Разстояние 20%. Модул 5Pa. Ограничаващият индекс на кислорода е 40-60. Температура на разграждане ≥ 640 °C. Влагата се възстановява 9%. Методът на приготвяне е предварително окисляване на полиакрилонитрилни нишки във въздуха при 200-300 ° С.


Собствеността на окислените фибри за тиган със скоба

 1. Предварително окислената прежда може да се смеси с пара-арамидни влакна, за да се образува прежда, която не е запалима, няма капчици, няма термично свиване, няма термично напукване и топлинноустойчивият и забавящ огъня ефект е по-добър от този на чистата пара-арамидна прежда. Платът, изработен от прежда, смесена с пара-арамид, има отлични показатели в антистатична, огнеупорна, износоустойчива, киселинна и алкална устойчивост и устойчивост на корозия.

 2. Отлична устойчивост на висока температура, може да се използва дълго време при 350 градуса по Целзий, трудно е да се изгори под открит пламък и спонтанно ще се запали без удължаване на пламъка.

 3. Добра химическа устойчивост, устойчива на различни киселинни и алкални разтворители и може да се използва в сурови корозивни среди.

 4. Отлична топлоизолация, малка топлопроводимост

 5. Отлична термична стабилност, без омекотяване, свиване и без капчици във висока температура среда.Елемент

Единица

Данни

Плътност

g/cm3

>=1.36

Линейна плътност

Отричане

1.3, 1.5, 2.0

Плътност на влакната g/cm³ 1.39
Скорост на линейно отклонение на плътността % -3

  Якост на опън

MPa

220

Устойчивост на счупване cN/dtex 1.9-2.4

Продължителност при прекъсване

%

>18

Ограничаване на индекса на кислорода

%

>44

Дължина на влакната mm 38/51/60/70
Степен на отклонение от дължината % -3
Съдържание на влага % 8.7
Номинален брой кримпове на cm
4
Вид на размера
антистатик
Съдържание на размера % 1.08


Капацитет на фабриката:

Производствени линии: 2

Капацитет: 3000 тона/година


Продуктова линия за окисляване на PAN

machine1.jpg

machine2.jpg

workshop.jpg


Склад

d73f6ecafd48fa03c65b4d1726c89dae(1).jpg

微信图片_20231117114521.jpg

微信图片_20231116200911.jpg

微信图片_20231117114529.jpg

pack.jpg

预氧丝毡运输方式.pngFAQ.jpg


 • Home

  Whatsapp

  консултирайте се

  Email

  Звънни