подробно
Продукти, от които може да се интересувате
подробно

   


Характеристики на биаксиална/многоаксиална/триаксиална въглеродна тъкан:

微信图片_20231117101915_5.jpg

Аксиалната тъкан от въглеродни влакна е основна кърпа, фиксирана заедно от система за плетене или химическо лепило. Състои се от един или повече слоя паралелни прави въглеродни влакна прежди. Всеки слой прежди може да бъде подреден в различни посоки. Слоите прежда могат да варират по плътност и да бъдат комбинирани с влакнеста мрежа, филм, пяна или други материали.


Аксиалната тъкан от въглеродни влакна е основна тъкан, фиксирана от тъканна система или химическо лепило. Състои се от един или повече успоредни слоя от директни въжета от въглеродни влакна. Всеки слой прежда може да бъде подреден в различни посоки.

image.png

Свойства наАксиален въглерод плат

Добра стабилност:Поради факта, че аксиалните тъкани са специална структура, образувана от преплитане на многовлакнести въжета, структурната стабилност на тъканта е добра. 

Якост и скованост в множество направления:Многопосочното подреждане на въглеродните влакна позволява якостта и механичните свойства във всички посоки да са еднакви. Дизайнерите и инженерите могат да адаптират свойствата на материала според специфичните изисквания за натоварване, което води до оптимизирана конструкционна производителност.


Параметри на аксиална въглеродна тъкан

image.png

Производствен поток на Tanchain

Продуктова линия за аксиален въглероден плат:

Machine for axial carbon fabric.jpg


Доставка:

carbon fabric packagingЗАЯВЛЕНИЯ

axial app.jpg

  • Home

    Whatsapp

    консултирайте се

    Email

    Звънни