подробно
подробно

Намери място за барбекю

Днес, докато слънцето грее, няколко приятели и аз заведохме родителите си на барбекю.

Рано сутринта започнах да приготвям предмети, включително закупени вчера закуски, подправки за барбекю, ядлива вода, малки столчета и т.н.С готовото, майка ми и аз тръгнахме да се присъединим към тях и да започнем деня си на забавление - барбекю.

Първо отидохме на юг по река Кинхуан и играехме докато ходехме. Когато видяхме нещо интересно или добро, спряхме да го оценим за известно време. След това отидохме до външния пръстен и вървяхме покрай язовира. Разхождахме се дълго време и не намерихме подходящо място и без да знаем, стигнахме до понтоновия мост, защото не можахме да намерим място за паркиране за барбекю, всички имахме желание да прекосим реката на другата страна, но тази идея бързо се отхвърли, защото не знаехме много за ситуацията там, така че все пак решихме да намерим подходящо място на северния бряг на Жълтата река.

Пригответе храната.

Упоритата работа се отплаща и след като се разходихме известно време, най-накрая намерихме най-доброто място с красива природа и малко хора, основно подходящо за барбекю. Когато спряхме колата, започнахме да действаме отделно. Някои хора взеха неща от колата, други търсеха дърва за огрев, а други строеха печки и саксии. Сцената беше оживена. След като всичко е готово, ще започнем днешното основно събитие, приготвяне на огън и печене на месо. Ако искате да започнете огъня гладко, първо трябва да намерите малко сено като грунд. След като сеното е запалено, сложете малко кора и клонки. Когато пламъкът стане по-голям, сложете въглищата върху него и когато въглищата постепенно станат бели, това означава, че въглищата са запалени. По това време шишчетата, колбасите, зеленчуците и т.н., които са били предварително нарязани, могат да се използват за печене на скара.

Огън и грил

Леля и аз отговаряме за печенето на месо. Печенето е деликатна работа. Ако огънят е твърде висок, външната част на месото ще бъде изгорена, но вътрешната ще бъде недоварена. Ето защо, контролирането на размера на огъня е ключът. Продължавайте да обръщате, за да направите месото напълно сготвено. Отговорен съм за добавянето на сол, сос за барбекю, кимион на прах и т.н. към шишчетата. Оставих тази и вдигнах тази. Чувствам се малко объркана, но все пак мисля, че е доста интересно. of. Има и чичо, който задушава пилешки крилца.

След съвместните ни усилия всичко беше поставено на голямата постелка и накрая можехме да ядем. Държах шишчето за месо в едната ръка и наденицата в другата и погледнах плодовете на труда си. Също така е много ароматен в устата.

4045229083_1451239183.jpg

Пазете барбекюто си безопасно с пожарно одеяло

Друго много, много важно нещо при барбекюто в дивата природа е безопасността. Не се изгорявайте, докато печете на скара, и по-важното, не предизвиквайте пожар, не замърсявайте земята и защитавайте околната среда. В дивата природа горските пожари са много опасни, причинявайки тежки жертви и огромни загуби на собственост, за които не можем да поемем отговорност. Така че, донесохме наистина невероятно оборудване, барбекю мат, наричан още пожарно одеяло, което е направено от огнеупорен, огнеупорен материал (т.е. панокс влакно) чрез нетъкан процес, Поставете пожарното одеяло под барбекюто, което може да предотврати замърсяването на земята и по-важното, може да предотврати появата на пожар.

Тук напомняме на огромния брой приятели за барбекю да обърнат внимание на безопасността, докато се наслаждават на храната.

Heefd653469e64e3280ef6602a7ffdbe3S.jpg

  • Home

    Whatsapp

    консултирайте се

    Email

    Звънни